05 Kasım

2019

Geciktirici ürünler genel olarak kişilerin seks işlemlerinin daha uzun sürmesini amaçlayan bir tür ilaçlar bütünüdür. Bu ilaçların doğal olanı da var kimyasal olanı da var yani bu firmadan firmaya değişir. Geciktirici ürünlerin doğal olanı konusunda kimse bir sıkıntı içerisine girmesin doğal ürünlerden zarar gelmez ancak söz konusu ürünler kimyasal ürünler olursa bu konuda garanti veremeyiz.

Azdırıcı ürünler ilişkilerinde sorunlar yaşayan çiftler tarafından oldukça fazla kullanılıyor mesela bir adam kadını ikna etmek istiyor ve daha önce hiç ilişki yaşamamışlar bu ürünü bayana verdiği zaman o kadın azar ve erkekle ilişkiye girmek zorunda kalır. Belki bu durum size değişik gelebiliyor ancak azdırıcı ürünün etkisi çoktur. Geciktirici ve azdırıcı ürünleri aynı anda kullanabilirsiniz ve zaten bu ürünlerin çoğunun aynı anda kullanıldığı görülüyor.

Geciktiriciler etkileri biraz daha farklıdır ancak azdırıcı ürünlerin yapacakları hep aynıdır. Size seks isteği verir ve sizi kudurtur. Geciktirici ve azdırıcı kullanmak isteyen kişilere doğal olmak koşulu ile bu ürünlerin kullanımını tavsiye ediyoruz.

Geciktirici Zevki Azaltır mı

Erken boşalma problemi olan ve geciktirici kullanmayı düşünen erkeklerin merak ettiği konuların başında geciktirici zevki azaltır mı sorusudur. Geciktirici ürünler kan dolaşımın yavaşlamasını sağlamaktadır.Buda vücudun kendi kendini kandırması olarak düşünülmektedir. Fakat bir takım geciktiriciler sinirlerde uyuşma meydana getirerek orgazmın daha geç meydana gelmesini sağlamaktadır.

Cinsel birlikteliklerde alınnan zevkin azalması birlikteliğinin orgazma odaklanılarak yaşanmasından medana gelmketedir. Cinsel ilişki sadece orgazm olmak olarak düşünülmemelidir. İlişki bu şekilde algılanıyorsa alınan zevkte azalma yaşanacaktır. Cinsel ilişki , çiftlerin anı şekilde yoğun hazlar alarak mutlu bir beraberlik yaşaması olarak düşünülmelidir.İlişkide erkeğin partnerini tatmin ediyor olması dahi bireye zevk verici bir duygudur olmaldır. Bir çok erkek partnerinin zevk aldığını tanık olabilmek için geciktirici ürünlerin kullanımını tercih etmektedir.

Cinsel yaşamınızın kalitesini arttırmak istiyorsanız kamagra jel gibi cinsel takviye ürünleri kullanımını gerçekleştirmenizi tavsiye etmekteyiz. Partnerinize karşı ilişkide etkili bir performans göstermek isteyeceğiniz için ihtiyacınız olan ürünlerin kullanımını denemelisiniz. Gecikitirici ürünler arasından erkekler gerek kolay kullanımı gerekse kısa sürede etki göstermesi nedeniyle Geciktiriciler geciktirici hap, geciktirici sprey ve geciktirici krem olarak üretilmektedir. Boşalma sürenizde hakimiyet kurmanızı sağlayacak olan geciktirciler bitkisel üretime sahip olup hiç bir yan etki oluşumuna neden olmadan erken boşalma sorununuza çözüm sağlamaktadır.

Geciktirici Hakkında Merak Edilen 10 Şey

Tavsiyem;herhangi bir geciktirici ürünü kullanmadan evvel doktorunuza başvurmanız ve önerdiği tedaviyi uygulamanızdır. Eğer muhtelif nedenlerden kaynaklı hekime gidemiyorsanız,aşağıdaki başka cevap verir oranla sıhhatli bir tercih yapmanıza yardım edebilir.

Soru 1 : Krem mi henüz tesirli sprey mi?

Cevap: Geciktirici spreyler,kremlere kıyasla daha süratli tesir başlangıcına sahiptir.Spreyin tesiri tahminen 10 dakikada başlarken,geciktirici kremin tesir başlangıcı 20 dk. civarındadır. Bu değişikliğin sebebi ise,yüksek basınçla çıkan sprey moleküllerinin,epidermisin altına henüz basit nüfuz etmesidir. Etki başlangıcı manasında spreyler daha süratli olsa da,etki kuvveti bire bir aynıdır.

Soru 2: Geciktiriciler sebep gecikme sağlıyor?

Cevap: Topikal (yüzeye uygulanan) krem,sprey formundaki bütün geciktiriciler peniste his azalması ya da his kaybı ortaya getirerek fonksiyonunu adına getirirler. His azalması meydana getirmek için sarfedilen ise lokal anestezik kimyevi ürünlerdir. Bu takımda bulunan lokal anesteziklerin en popüleri ise lidokain adlı faktör maddedir.Lidokain yalnızca geciktiricilerde değil,diş çekimi ve küçük cerrahi müdahalelerde de sık sık tüketilir.

Soru 3: Kalifiye bir geciktirici spreyin ya da kremin tesiri ne kadar sürer?

Cevap:Bu müddet alınan ürüne bağlı olarak değişmekle beraber,ortalama 1,5 saat tesiri devam eder.

Soru 4: Geciktirici boşalma müddetini ne kadar uzatır?

Cevap:Yine alınan ürüne ve bireyin özelliklerine göre yanıtı değişebilen bir sual…Kısaca yorumlamak gerekirse; İleri derecede erken boşalma meselesi olan bir adamın boşalma müddeti penis vajinada aktifken 1-3 dakika arasıdır. Bu erkek şayet kalifiye ve ultra kuvvetli bir geciktirici kullanırsa,boşalma müddeti 7-10 dakikaya çıkabilir. Yani kabaca,orijinal ve tesirli geciktiriciler boşalma müddetini tahminen olarak 3 katına kadar uzatır diyebiliriz.

Soru 5: Geciktirici kullandıktan ardından partnerim bana oral seks yapılabilir mi?

Cevap:Eğer oral temas yaşanacaksa,hemen evvel penisi ıslak mendille silmek veyahut yıkamak isabetli olacaktır.Çünkü geciktiricinin içeriğindeki faktör madde bayanın ağzında efkâr bir tat bırakır ve uyuşmaya yol açabilir.

Soru 6: Geciktirici krem ve sprey sebep kullanılır?

Cevap:Geciktirici kremse,ilişkiden 20 dakika evvel iki fındık büyüklüğünde alınmalı,penis kafası ve sünnet derisi (frenulum) başta olmak suretiyle bütün penise masaj yaparak yedirilmelidir.
Geciktiriciniz spreyse,ilişkiden 15 dk. önce 6-7 fıs penise sıkılmalı ve masaj yaparak emilmesi sağlanmalıdır.

Soru 7: Geciktirici hap nedir,nasıl tesir eder?

Cevap:Dapoksetin faktör maddesi sahibi olan hap ve kapsüller,Merkezi Sinir Sistemi üstünden tesir ederek,ejakülasyonu(boşalmayı) geciktirmeye yardımcı olurlar. Dapoksetin doktor reçetesi ya da tavsiyesi ile sarf edilen bir ilaçtır. Bu sebepten kaynaklı,doktor tavsiyesi olmadan tüketimi sakıncalıdır.

Soru 8: Hap mı henüz iyi sprey mi?

Cevap:Bu meselenin cevabı da şahıstan şahsa değişir fakat benim görüşüm şu şekilde; Eğer geçici ve garantili bir çözüm aranıyorsa,bünyeye ilaç alabilmek gereksizdir. Kaliteli bir sprey ya da krem ile yan tesir yaşanmadan mesele basitçe çözülebilir.

Soru 9: Geciktirici spreyler sağlığa zararı dokunabilecek mı?

Cevap:Hijyenik standartlarda ,etken profesyonel firmalarca imal edilen geciktirici krem ve spreylerin malum bir yan tesiri rapor edilmemiştir. Bununla beraber,sahte/taklit ürünler deride tahriş,kızarıklık,deri döküntüsü,nadiren de bulantıya sebep olabilirler. Yazıma başlarken de açıkladığım gibi,herhangi bir ürün kullanmadan evvel hekiminize başvurmanız en sıhhatli yöntemdir.

Soru 10:Taklit ve orijinal ürünü sebep ayırt edebilirim?

Cevap:Bu ayrımı inşa etmek ne yazık ki olanaksızdır. Çok satılan,kaliteli geciktiricielerin bire bir taklitleri bulunmaktadır ve hologramları bile taklit edilmiş vaziyettedir.Geciktirici alırken malum, güvenilir satıcıları seçenek etmek en garantili yöntemdir.

Ürünlerimiz Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin ve Sipariş Verebilmek İçin online web Sitemizden Bizlere Ulaşa Bilirsiniz.